domenica 3 aprile 2011

Mix de week-end

Ieri am f[cut covrigi cu sare, din ăia care se vând pe stradă....găsisem o rețetă pe net....dar nu ne-au ieșit...au ieșit moi și gumați în loc de crocanți ....dar Steve a considerat că aluatul e super petru pizzette.... și a făcut el acolo ceva, le-a tot dat de masă (că sucitor n-aveam) și a învelit crenvurști în aluat și ..experiențe d-astea ....până la urmă am mâncat ceva ....dar covrigii?!! nici pe departe !

Mai am două rețete de încercat: cuib de viespi și cozonac cu mac (ăla cu foaie subțire ca de prăjitură)
Până pleacă mama, duminică, măcar una trebuie să-i iasă bine. (le bag în congelator pentru Pasti) că ouă roșii sigur n-o să am...

Tot ieri am mai dat o raită prin ziarele de pe net să văd ce mai e prin țara mea.
Deci și Teo e bolnavă. Și grav pe de-asupra....
Am citit în evz. despre ea..... și mă-ntreb la ce Dzeu ne-a trebuit nouă libertatea cuvântului și posibilitatea de a ne spune părerea oriunde???
Oameni buni, poate voi sunteți deja obișnuiți, dar eu citesc în grabă știrile și aproape niciodată comentariile.
E incredibil ce pot scrie unii acolo la comentarii.
Incredibil!!
Pe lângă faptul că mulți sunt de o prostie de-a dreptul jignitoare, conținutul comentariilor e plin de cuvinte ofensive. Mustește de invidie și dă pe-afară de răutate.
După primele 3-4 postări nimeni nu se mai ocupă de articolul în sine ci încep și se iau unul de altul și-și dau lecții de medicină și de gramatică și de comportament ..... e de-a dreptul...
Nuuu...că nu pot eu să "redau calitatea literară a jargonului românesc"
Vă pun niște "dovezi"  (la un articol am văzut și peste 100 de comentarii, o sutăăă!!, oameni care stau pe net doar ca să scrie prostiile astea. Pentru că e liber. Pentru că e gratis. Pentru a deveni celebri și nemuritori)

16 martie, 14:16. Pardaian Valorosu
Buhuhuaaa, ce muian de vanzatoare de seminte are slaninoasa, iti moare flautu cu gusha doar cand o vezi ranjind....
A infiat fetita aia nefericita nu pentru ca nu putea sa faca copii ci pentru ca n-a gasit nici un oligofren s-o fecundeze

16 martie, 08:36. dan angheluta
macar daca ati fi la unghia mica de la piciorul drept a lu teo si ar fi bine(dupa ce nu se spala doua saptamani).capete pline de vid aveti grija sa nu va spargeti timpanele ca ramaneti fara ceea ce nici nu aveti.ce tara frumoasa avem,pacat ca este populata

Ce v-a facut, s-a insanatosit ! Sa va vad despre ce o sa mai scrieti in fiecare zi in ziarul vostru, ati pierdut un subiect de prima pagina, adevarat story pentru un jurnalist profesionist !

15 martie, 16:19. aurora
Ma bucur sincer pentru tine Teo,si fie ca bunul Dumnezeu sa fie in continuare cu tine si sa te intareasca!Iar pentru cei care au punctat la orele:15:28,15:22,15:12,15:49,sa va fie rusine ca va considera-ti ca fiind specie umana,cand de fapt sunteti fara suflet si caracter.Cine sunteti voi sa aruncati piatra?V-ati gandit vreodata ca in orice moment al vietii voi insiva puteti trece prin asfel de incercari ale destinului? Sunteti monstri cu fata umana si suflet hidos! Sa nu va tihneasca sfantul post al Pastelui si ziua de" Inviere a Domnului",pana nu ve-ti fi iertati de Teo!

3 martie, 16:22. Memeito
Problema e ca in Austria, Germania,etc. nu prea mai sunt medici adevarati in spitalele lor. Peste tot sunt numai negrii, turci, arabi, marocani, tuciurii din astia care sunt total paraleli cu medicina...Se vindeca mai repede daca ramanea la noi in tara.

3 martie, 15:16. fsds
Pai tac-su e doctor! Ar trebui sa stie ca un pacient comatos sau sedat (in orice caz intubat - adica cu o teava in gat - si ventilat mecanic) n-are cum sa comunice la telefon. Ori mosu a luat-o pe aratura, ori presa a deformat ce-a zis mosu.

3 martie, 14:20. georgeta
daca toti parlamentarii ar capata cite o bola in functie de cum voteaza ar insemna ca toti sa voteze din 'spital''.Dumnezeu nu are de-a face cu nationalitatea si nici nu face discriminari umane.FIECARE NE-AM NASCUT CU O KARMA .,pe care trebuie sa o gestionam in functie de cum dorim.Daca nasterea se mai poate programa ,boala si moartea nu mai e supusa vointei omenesti. Sa nu dorim raul nimanui mai mult decit ce are scris in destinul sau fiecare dintre noi. SANATATE LA TOT POPORUL ROMAN

2 commenti:

  1. Nenea cu comm despre parlamentari a fost cel mai 'cool' !

    RispondiElimina
  2. e tanti.tanti georgeta... si parerea ei conteaza! a scris-o! la ziar!
    Si vezi ce greu e sa-ti faci curaj sa scrii un comment undeva....

    RispondiElimina

Comentarii