domenica 28 novembre 2010

La mulți ani !

Azi e ziua prietenei mele celei mai de la West.
Nunu, nu ăla sălbatic doar mai incolo așa cât sa ajungi până la Arad.
De la ea am învățat să zic ''să fii iubită''  așa că ''să fii iubită Angi !'' .
Să fii sănătoasă și să te bucuri de tot ce ai reușit să faci până acum.
Proiectele, speranțele, dorințele viitoare depind mult de tine, dedica-le timp și ajută-le să crească, nu le opri la stadiul lor de vise și teorie. Fii egoistă, nu mult și nu în sensul rău, atât cât trebuie ca să le poți realiza.
Tu contezi, dacă nu ai grijă de tine nu poți avea grijă nici de alții, logic nu? Deci gândește-te înâi la tine, la liniștea și la echilibrul tău, la sănătatea și la viitorul tău (știm noi de ce-ti spun asta tocmai de ziua ta, nu? ok! să nu uiți).

După 35, aniversările devin adesea banale, nu ne mai bucurăm așa de mult că numărul anilor crește. Ce e de aniversat? un an în plus? Așa ziceam până anul trecut dar uite că am descoperit și cum e să te bucuri de un an în plus! Se schimbă ierarhia valorilor și se-ntâmplă să te bucuri și de ''nimic''.... nimic înseamnă ceva, înseamnă să fii sănătos, să poți face tot ce vrei singur și fără ajutorul nimănui, să-ți poți face planuri de lungă durată și să te bucuri că le poți realiza chiar și pe cele de azi. Să fii liber să-ți folosești mintea și corpul așa cum vrei tu.
Și nu e puțin!
Doar că asta e așa ca atunci când primești un cadou cu felicitare. Citești acolo blablabla dar nu ții minte nimic, cadoul e important ! :)
Tre' să ajungem bătrâni ca să prețuim tinerețea...super, nu? Până nu pierzi ceva nu-l prețuiești de-ajuns.... păi și-atunci?
Și-atunci gîndește mai puțin și trăiește mai mult, așa cum fac copiii.
Sau cum zice un prieten de-al meu când vine vorba de prevenire, diete, renunțări, așteptări și chestii d-aste: să trăiești ca un bolnav ca să poți muri sănătos?
Are si el dreptate!

    La mulți ani Angi !

Nessun commento:

Posta un commento

Comentarii