domenica 8 luglio 2012

Să vină vacanța !!


   Și între o demitere a lui Băsescu și o condamnarea a ex-premierului, Nan ștergându-și sudoarea de pe fruntea încinsă de canicula bucureșteană de început de iulie, zise "am terminat frate, sunt și eu în vacanță !"   Nu e încă în vacanță în sensul ei literar, dar a scăpat de examene și asta are deja un mare sens.
De mâine e în practică, zece zile la niște ferme și herghelii la Râmnicu-Sărat. Mare bucurie!
Iar în august ar mai fi o restanță la farmacologie (cartea de telefon cum îi zice Steve) dar e totul sub control. între timp o să înșir prin casă toate medicamentele de prin sertare și din frigider împreună cu prospectele subliniate pe la principiul activ și efectele nedorite.

Prietenii lui de pe la alte universități sunt în vacanță deja din mai, unii mai norocoși au avut sesiuni ușoare la care era destul să deschidă cartea cu o seară înainte de examen și să ia notă de trecere, alții au aplicat deja pentru master iar alții au aplicat deja pentru job!

La întâlnirile noastre "între fete" am făcut și noi bilanțurile noastre și surpriză!
În ciuda statisticilor copiii noștri, veniți din familii cu părinți plecați în străinătate, cu divorțuri sau cu situații materiale modeste, s-au descurcat la fel de bine ca și cei cu părinții prezenți, cu mulți bani și mult timp, cu familii ca cele din reclamele la brânza telemea.
Nicio diferență. La fel de înalți, la fel de școliți, la fel de de frumoși.

Iar dacă m-ar întreba cineva, aș zice că toată generația copiilor noștri sunt cu mult mai siguri și mai nonșalanți decât noi. Au la fel de mult potențial dar mult mai mult curaj și nepăsare.
Cu puțin noroc o să-și construiască câteva drumuri mai solide și mai adevărate decât ale nostre și cu mai mult noroc o să-și aleagă niște președinți adevărați, nu de carton ca ai noștri.

Dar bine că nu mă întreabă nimeni, mi-a luat-o demagogia înainte, se vede că circuitele mele electrice sunt la risc în caz de căldură mare. Și Cuptor de-abia a început!

Nessun commento:

Posta un commento

Comentarii