mercoledì 9 novembre 2011

Case, case, case

Un apartament vechi, întrun cartier cu blocuri "comuniste" gen semilună dar la 10 min. de locul de muncă.
Sau un apartament nou, întrun bloc tip vila la 40 min. de locul de muncă?

Un apartament cu gresie faianță din '95 întrun bloc înghesuit de 8 etaje.
Sau un apartament nou cu finisaje noi întrun bloc-vila de tip parter-etaj-mansarda?

Pimul are 2 bai, trei camere mari, bucatarie mare, loja de 10mp unde se poate manca vara și un parc verde tot timpul anului care se vede de la toate ferestrele. E la etajul 3 si are toate serviciile în fața casei (piața, magazinele, poșta, stația de autobuz, tot)
Defecte: e un bloc urât, lung și înalt, plin de oameni puși unul peste altul ca-ntrun stup, băile n-au fereastră, liftul e mic, scara blocului e sumbră și poziționată prost.
Dar e aproape de spitalul lui Steve, are vreo 90 mp, cu beci și parcare sub bloc, toți prietenii și rudele lui sunt aproape.

Al doilea e un apartament cu patru camere și două băi de vreo 80 mp, cu două balcoane mari, douaă băi cu ferestră, bloc de carămidă cu 8 apartamente în total, finisaje de calitate cu scări de marmură termopane de lemn, cartier nou, verde, luminos, aerisit, elegant.
Defecte: în afara Romei, departe de serviciu, rude prieteni, camere micuțe dispuse pe două etaje, al doilea etaj e mansardat.

Prețul e aproape la fel. Cca 250 de mii de euroi!!! o să angajăm o căruță, un încărcător, un bodyguard, și un contabil ca să putem plăti atâția bani.

Nessun commento:

Posta un commento

Comentarii